Adressändring

Mina återvände till området där hon växte upp

När Mina kom till Sverige 1989 flyttade familjen runt en del innan de hittade radhuset som skulle bli deras hem. Redan då visste hon att hon en dag skulle återvända till området även som vuxen.

Som 8-åring kom Mina till Sverige. Det var svårt att känna sig hemma och hitta en trygg punkt då familjen ofta flyttade runt. Till slut hamnade de i ett radhusområde där Mina och hennes syster växte upp.

Idag lever Mina med Calle och deras gemensamma son. När de skulle flytta från sitt dåvarande boende visade hennes sambo en annons där objektet var en kopia på huset Mina själv växte upp i – bara färgen skiljde sig åt. Nu är de tillbaka i samma område.

Se filmen om Mina här ovan.

Låt inte ditt nya liv hamna på din gamla adress
Med Eftersändning, en tjänst från Svensk Adressändring, kan du vara säker på att posten kommer fram till din nya adress även om avsändaren inte har nåtts av att du flyttat.
Beställ Eftersändning